Erasmus days 2021

Erasmus si CNME, o prietenie adevarata!

În fiecare an Erasmus celebrează excelența, creativitatea și pofta de viață a elevilor, studenților și deopotrivă a tuturor celor implicați in activități care mai de care mai inedite și unice! Colegiul National „Mihai Eminescu” din Constanța România, și-a propus în acest an o activitate mai aparte; și anume popularizarea printr-un video a tuturor proiectelor inițiate vreodată în cadrul liceului!

Să nu vă imaginați că video-ul nostru este pur și simplu o înșiruire interminabilă de denumiri complicate, coduri de proiect și câteva poze presărate! Cu reprezentați din fiecare proiect desfășurat sau aflat în desfășurare, am realizat un scurt metraj de prezentare în care elevii noștri oferă indicii despre scopul fiecărei activități întreprinse.

Rulează videoul

Numele proiectelor noastre apar alături de reușite academice din cadrul proiectelor cum ar fi: Certificatul Lingvistic European și SELFIE – Proiectul Comisiei Europene pentru a ajuta la digitalizarea școlilor. Inițiativa de anul acesta a fost distribuită pe toate canalele sociale ale Colegiului dar și pe site-ul proiectului Be My Voice, site creat in exclusivitate de elevii noștri!

Pe lângă componenta academică a întregii activități, noi ne-am propus să arătăm starea generală de bucurie si împlinire pe care inițiativele Erasmus o creează și să-i convingem pe toți ca orice fel de proiect merită, atâta timp cât este Erasmus!